1e Puzzelstukken aan de gevel...

Vrijdabuurtpuzzel-openingg 29 april jl. vond de tussenpresentatie plaats van de Buurtpuzzel. Een kunstproject in de wijk Corpus den Hoorn: ook jij bent een stukje van de Buurtpuzzel. De bewoners van Corpus den Hoorn hebben vanaf maart dit jaar in gezellige workshops hun puzzelstukken kunnen beschilderen. De eerste resultaten zijn aan de gevel van het Corpushuis bevestigd.
Voorzitter van de wijkraad Corpus den Hoorn, Henk Cools, heeft tijdens de opening verteld over de aanloop van dit kunstproject en zijn eigen deelname. Samen met beeldend kunstenaar en projectleider Melanie Siegers is vervolgens het eerste deel van de Buurtpuzzel onthuld. Daarna werd er onder het genot van een hapje en een drankje druk nagepraat over de puzzelstukken en dit voorproefje op de uiteindelijke Buurtpuzzel. Deze zal de komende twee maanden worden uitgebreid met de puzzelstukken die in de twee laatste workshoprondes worden gemaakt. Na afloop ging iedereen naar huis met een buurtpuzzelballon en een sleutelhanger van de buurtpuzzel. Voor meer informatie en inspiratie: www.buurtpuzzel.nl   (meer FOTO's - KLIK op LEES MEER)

 
Voor meer informatie:  www.buurtpuzzel.nl

  buurtpuzzel1

 

 

 

 

 

 

 

 

Redactie

De Zuidwester is een uitgave van de Stichting Wijkraad Corpus den Hoorn.

Op de pagina De Zuidwester treft u de digitale versie van de wijkkrant "De Zuidwester" jaargang 2014 t/m 2022 aan. Om te openen Klikt U op een editie die vervolgens geheel opent.

De redactie van De Zuidwester bestaat uit: Matthé Snijders, Annika van Dijk, Golbang Khorasani en Klaasje Vonk.
WIJKKRANT DE ZUIDWESTER ZOEKT VRIJWILLIGERS DIE MEE WILLEN HELPEN OM EEN MOOIE KRANT TE MAKEN.
In ons team is plaats voor twee vrijwilligers.
Tot het takenpakket behoort o.a.: Nieuws vergaren, foto’s maken, artikelen schrijven over wijkgebeurtenissen, interviews houden, contact met onze adverteerders en nieuws leveranciers en de krant indelen. Deze taken worden onderling verdeeld. De krant verschijnt vier keer per jaar in de wijken Corpus den Hoorn en de Hoornse Meer. Vrijwilligers hoeven niet uit deze wijken te komen, maar affiniteit met de wijken is wel belangrijk. De gemiddelde tijd is per kwartaal 10 uren. Inlichtingen via de redactie 06-2550 4536 of per mail redactie@dezuidwesterkrant.nl


Als buurtbewoner is uw bijdrage aan de krant in de vorm van tekst, foto- en film materiaal van harte welkom!
Heeft u interesse in redactie- werk voor de site en/of de krant neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaand adres of via e-mail:
redactie@dezuidwesterkrant.nl


Wijkraad Corpus den Hoorn
06-2550 4536
wijkraad@corpusdenhoorn.nl