Film 'SOCIALE BASIS' nú online te zien...

plaatje filmprojector Film Sociale Basis CorpusDe Zuidwesterkrant van maart wordt op dit moment huis aan huis bezorgd in de wijken Corpus den Hoorn, Hoornse Meer en Hoornse Park. (zie ook deze pagina - editie 1 2024)

De film 'Sociale Basis' is gemaakt door medewerkers van WIJ Corpus den Hoorn. In de wijkkrant staat op pagina 14, dat de lezer naar de site van de Wijkraad Corpus den Hoorn en Hoornse Meer kan gaan om de film te bekijken.

De FILM is nu ONLINE te bekijken! zie:  https://wij.groningen.nl/film-sociale-basis-corpus-den-hoorn/

Nu online te bekijken door op bovenstaande link van WIJ GRONINGEN te klikken.

Redactie

De Zuidwester is een uitgave van de Stichting Wijkraad Corpus den Hoorn.

Op de pagina De Zuidwester treft u de digitale versie van de wijkkrant "De Zuidwester" jaargang 2014 t/m 2022 aan. Om te openen Klikt U op een editie die vervolgens geheel opent.

De redactie van De Zuidwester bestaat uit: Matthé Snijders, Annika van Dijk, Golbang Khorasani en Klaasje Vonk.
WIJKKRANT DE ZUIDWESTER ZOEKT VRIJWILLIGERS DIE MEE WILLEN HELPEN OM EEN MOOIE KRANT TE MAKEN.
In ons team is plaats voor twee vrijwilligers.
Tot het takenpakket behoort o.a.: Nieuws vergaren, foto’s maken, artikelen schrijven over wijkgebeurtenissen, interviews houden, contact met onze adverteerders en nieuws leveranciers en de krant indelen. Deze taken worden onderling verdeeld. De krant verschijnt vier keer per jaar in de wijken Corpus den Hoorn en de Hoornse Meer. Vrijwilligers hoeven niet uit deze wijken te komen, maar affiniteit met de wijken is wel belangrijk. De gemiddelde tijd is per kwartaal 10 uren. Inlichtingen via de redactie 06-2550 4536 of per mail redactie@dezuidwesterkrant.nl


Als buurtbewoner is uw bijdrage aan de krant in de vorm van tekst, foto- en film materiaal van harte welkom!
Heeft u interesse in redactie- werk voor de site en/of de krant neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaand adres of via e-mail:
redactie@dezuidwesterkrant.nl


Wijkraad Corpus den Hoorn
06-2550 4536
wijkraad@corpusdenhoorn.nl